Július 17. - 2017.07.17
Július 17.

Ma délután Megbeszéljük, a témák.
Az első óra témája az egészségügy helyzete - most éppen az un. CT-tragédiák kapcsán? Mire van pénz és mire nincs, hol pazarló és hol szegény a rendszer, hogyan tartható meg a szakemberállomány, kellenek-e szuperkórházak vagy a meglévőket kell fejmilyen reformokra lenne szükség, Kunetz Zsombor orvos, egészségügyi szakértő, a rontgen.reblog.hu bloggere.
A második óra témái:
Elkezdődött a leglátványosabb és legdrágább hazai sport világesemény, a vizes vébé. Hogy tetszett a megnyitó, mit szólnak a 170 milliárdot is meghaladó költségekhez - Dénes Ferenc sportközgazdászt is kérdezem majd.
"Liberális genderhívő marha" - így jellemezte Bayer Zsolt a pápát egy interjújában. Miközben a penetráns minősítés sokakat felháborított, a magyar katolikus egyház hallgat. Vajon miért?
Másfél éve nem csinál semmit az ügyészség abban a korrupciós ügyben, amelyben Hadházy Ákos tett feljelentést és amelyben Szekszárd fideszes polgármestere részletesen beszél egy hangfelvételen a túlárazott közbeszerzések és visszaoszutások rendszeréről. Egy szakértői véleményre várnak állítólag...
E-mailben rúgták ki a veronai buszbalesetet átéllt Szinnyei Merse Gimnázium igazgatóját, indoklás nélkül - az iskola közössége most szervezkedik a döntés ellen, kérdés mekkora sikerrel. És ugyanez a kérdés a közszférában is, ahol ma béremelésért sztrájkoltak, több, mint 5000.en . de vajon mikor érhetnek el sikert?
Beszéljük meg a BKV rettenetesen gagyi, feltörhető másolható és hamisítható, adathalászoknak ideális online bérletrendszerét - hogy lehet ilyen gyatra munkát végezni és hogy lehet ezt átvenni?
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kárpáti Iván
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »