Május 3. - 2017.05.03
Május 3.

A Közép-európai Egyetem rektora ma már arról beszélt, hogy elképzelhető, hogy el kell hagyniuk Magyarországot. Közben a felsőoktatái államtitkár, Palkovics László azt írta egy a kanadai jobboldali lapban, a National Post-ban, hogy Michael Ignatieff médiahárorút indított a magyar kormány ellen és úgy fogalmazott, hogy a rektor túszul ejtette az akadémiai szabadságot Magyarországon.

Ma van a sajtószabadság világnapja. A Fidesz frakcióvezetője, Kósa Lajos éppen mára időzítette annak a bejelentését, hogy mégiscsak emelik a rekámadót 7,5 százalékra.

Már nemcsak pohár, gyógyszer, wc-papír nincs a kórházak jó részében, hanem a SOTE I. számú női klinikáján arra kérik az oda készülőket, hogy fáslit is vigyenek magukkal a műtétekhez. A liberálisok szerint bérnővérek, bélfertőzések, ágyi poloskák és penész hálójában pusztul az Orbán-kormány.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szunyogh Szabolcs
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »