Április 10. - 2017.04.10
Április 10.

Megbeszélhetik Pikó Andrással

A fő téma természetesen a CEU ellehetetlenítése és az amiatt vasárnap tartott, az elmúlt évek legnagyobb kormányellenes tüntetése lesz.
Az első órában Balázs Péterrel, a CEU tanárával, volt külügyminiszterrel és EU-biztossal beszéljük meg a CEU-ügy kül- és belpolitikai következményeit. Természetesen várjuk a hallgatók kérdéseit és észrevételeit is.
A második órában maradva ennél a témánál, megbeszélhetjük, hogy Önök szerint miért a CEU ügye lett az, ami az elmúlt évek legnagyobb kormányellenes tüntetését hozta?
Vajon továbbra is beleáll az ügybe vagy kihátrál a kormány a botrányból?
Beszéljük meg, hogy megint csúcsra járt, szinte az 50-es éveket idézte a pártmédia, amely hol kevés tüntetőről, hol agresszív csőcselékről, hol pedig Soros által Budapestre repülővel szállított bértüntetőkről vizionált. És ennek kapcsán beszéljük meg az is, mire számítanak, hányan lesznek szerdán a civil szervezetek megbélyegzését célzó törvénytervezet elleni tüntetésen a Hősök terén és csillapodik vagy inkább fokozódik a hangulat?
Beszéljük meg, hogy Magyarország akkor is rendez olimpiát, ha nem is pályázik. Minden tervezett sportlétesítményt egytől-egyig megépítenek - a kormány ahelyett hogy fékezne, eszetlenül szórná a pénzt, Önök szerint miért?
Beszéljük meg, hogy egyre több eddig kormánypárti értelmiségi távolodik el eddigi álláspontjától vagy szakít eddigi választott pártjaival. Ezek közül a nyilvános szakítások óriási vitákat váltottak ki. Hol éltek eddig? - teszik fel a sokan a kérdést és hoznak felettük nagyon súlyos erkölcsi ítéleteket, de legalább ennyien megértőek velük kapcsolatban és annak példáját látják bennük, hogy olvad a Fidesz tábora. Önök mit gondolnak erről, mire számítsanak a demokratikus ellenzéki pártok híveitől a dezertáló Fidesz szavazók?

Beszéljük meg, hogy állítólag Gyurcsánynak atombiztos 13-kerületi egyéni indulási lehetőséget ajánlott az MSZP, csak hogy legyen közös MSZP-DK lista és azon ne legyen rajta a volt miniszterelnök. Ez az ára a közös ellenzéki együttműködésnek és Önök szerint ezt meg lehet fizetni?
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Sugár Ágnes
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »