Március 17. - 2017.03.17
Március 17.

A mai téma képzőművészet, valamiért így alakult, tele van a város remek kiállításokkal. Ebből négyet választottam:
A Rádió udvarára a kitelepült kávézóban készítem az első beszélgetést Féner Tamás fotóművésszel, akinek ezúttal nem cselekményes, hanem inkább dekoratív képeiből nyílt kiállítása a 2B Galériában.
A másik beszélgetőtárs ugyancsak a szabadtéri kávéházban Sugár János, híres avantgard művész, akinek életművéből könyv jelent meg a napokban és kiállítása is látható a Transit Galériában.
Telefonon szólaltatom meg Kardos Sándor operatőr, fotógyűjtőt, aki amellett, hogy nagy és jelentős filmek operatőre, több tízezer amatőrfotóból álló gyűjtemény tulajdonosa. Az u.n. Horusz Archívumból ezúttal kiállítás látható a Mai Manóban.
Végül Bukta Imrével beszélgetek, akinek pedig legújabb képei “Apám emléke” címmel láthatóak a Godot Galériában. Csirkék, disznók, élve és ehetően is vannak köztük.
Ilyen a gyűjtőheti Café Péntek, aki élőben akarja hallani a beszélgetőtársaimat, sőt a kávét is kipróbálja, mindjárt be is fizetheti az adományát a Klubrádióban.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Csík Juci
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »