Március 3. - 2017.03.03
Március 3.

Újabb próbatétel várhat Donald Trumpra - a következő hetekben zajlik majd az amerikai adósságplafon megemeléséről szóló vita. Ez már számos alkalommal feszült viszonyt eredményezett a demokrata és republikánus oldal között, most kiderülhet, hogy utóbbiak kiállnak-e egységesen az unortodox elnök mögött.

Újabb figyelmeztetés érkezett Brüsszelből a közép-kelet-európai országoknak, hogy fokozottabban vegyék ki a részüket a menekültek elosztásából. A befektetési szakértőt pedig arról kérdezzük, hogy mennyit nyer, vagy éppen veszít Nyugat-Európa a keleti tagországok fejlesztési támogatásával.

Egy egykor Budapesten szolgálatot teljesítő amerikai diplomata utánaszámolt a hivatalos magyar külkereskedelmi adatoknak, és úgy tűnik, hogy következtetései Horváth András megállapításait támasztják alá. A K-monitor munkatársát pedig annak hátteréről kérdezzük, hogy hogy tarthatnak már most másfél-kétszeres költségvetésnél a fővárosi gigaberuházások.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kárpáti Iván
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »