Január 4. - 2017.01.04
Január 4.

Trump a Twitter segítségével – úgí tűnik - lassan minden célját eléri, eddig legalábbis stábja meglepő hatékonysággal kezelte a közösségi médiafelületeket.
Hogy merre tart Lengyelország a nagy orbanizálódás közepette, arra szakértőnk segítségével próbálunk rátapintani, ahogy arra is, hogy a magyar miniszterelnök egyes vélekedések szerint az országot csak edzésre használja, és az igaz tatami számára az uniós felület lenne. Magyarul oda igyekszik a nagypolitikába, és ebben a tavalyi év európai történései, az illiberális eszmék térhódítása szerencsére, vagy sajnos sokat segített.
Eközben a kormány jannus arcú politikát folytat menekültügyben, mert miközben itthon állandóan napirenden tartja a migránskérdést, - mármint hogy ide senki - addig azért kiderült a minap, hogy börtönnek álcázva migránstábort épített, nehogy szó érje a ház elejét az unió részéről.
És, vendégünk lesz telefonon az a szegedi taxis – volt mentős, aki a „Taxisok a gyerekekért” mozgalom elindítójaként az ünnepek alatt sok száz társával együtt önzetlenül fuvarozta a nehéz helyzetben lévő és beteg gyermeket ápoló családokat.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Pikó András
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Egész életemben rettegtem a repüléstől »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »