November 2. - 2015.11.02
November 2.

Ma délután Megbeszéljük, Pikó András ülök be a mikrofon mögé, Bolgár úr székébe.

Az első órában a téma a magyarországi korrupció, amelyet Coleen Bell USA nagykövet rendszerszintűnek nevezett. Százmilliárdokban mérhető az összeg, amit évente kilopnak a közösből. Kik ezért a felelősök, mit lehet tenni a korrupció ellen és miért hagyjuk, hogy kilopják a szemünket is? Vagy már kilopták és ezért nem vesszük észre a korrupciót? A stúdióban a téma elismert kutatójával, Jávor Istvánnal várjuk a hallgatók kérdéseit, véleményét.

A második óra témái:

Soros György válaszolt Orbánnak - Soros szerint a magyar miniszterelnök célja a menekültektől megvédeni a nemzeti határokat, míg a mi célunk a megvédeni azokat, akik menekülésre kényszerültek. Az üzletember szerint pont Orbán az, akinek politikája aláássa a közös európai értékeket és nem az ő és alapítványa elképzelései.

Újabb nemzeti konzultációt tervez a kormány - ez derült ki abból, hogy többek között erre a célra újabb 2 milliárdot csoportosítottak át Rogán propagandaminisztériumához. Mit szólnak hozzá, hogy a kormány megint kíváncsi a véleményükre?

Virágzanak az egyházi iskolák, míg az államiak lerohadnak - a jövőben egyházi lehet az elitoktatás?

Ötödével alacsonyabbak a magyar bérek, mint a többi visegrádi országban, és ez olyan komoly munkaerőhiányt okoz, hogy az már a gazdasági növekedést is veszélyezteti. Az ország nyugati felében nincs munkaerő, a keleti felében nincs munkahely, ám a bérek olyan alacsonyak, hogy még a belső vándorlást sem teszik lehetővé. - lesz béremelés vagy megvárjuk, amíg mindenki elmegy az országból?

Beszéljük meg 4 és 6 között.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Lay Viktória
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »