Április 29. - 2014.04.29
Április 29.

Beszéljük meg, hogy az Együtt-PM megszünteti a Jobbik karanténját és vitát kezdeményez az uniós választások előtt a Jobbik részvételével is. A Demokratikus Koalíció viszont pont emiatt nem fog elmenni erre a vitára. Önök szerint mi a helyes magatartás a szélsőséges politikai erőkkel szemben – a karantén vagy a vita?

Beszéljük meg, hogy az EU vizsgálja a magyar pályázati intzéményrendszer átalakítását, és addig, amíg a vizsgálat tart, nem küldhetünk számlákat Brüsszelnek.

Beszéljük meg, hogy alig múlik el nap az oktatást érintő botrányok, aggasztó hírek nélkül. Kiderült, hogy az állam azért teszi tönkre a teljes tankönyvpiacot, mert a tankönyvtámogatást tartotta pazarlónak.

Végül beszéljük meg, hogy ismét túlköltekeztek a pártok a kampányban, a Fidesz a legjobban, majd háromszorosát költve annak, amit as jogszabályok egyébként lehetővé tettek volna számára. Már meg se lepődünk?
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Böcskei Balázs
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »