Jön a Prémium szigetelőanyag - 2014.03.18
Az innovációban élenjáró Austrotherm Kft., a szürke színű Grafit hőszigetelőanyag után idén megint egy olyan terméket hoz piacra, amely jelentősen jobb hőszigetelő képességet mutat a korábbi anyagokhoz viszonyítva. Jellemző, hogy a szigetelőanyag gyártók a termékfejlesztés fókuszába a jobb szigetelő képességet helyezik, mert ez kínál igazi védelmet a magas energia árak ellen – tájékoztatott Kruchina Sándor, az Austrotherm Kft. szakértője.
A hazai hőszigetelőanyag piac meghatározó tényezője, új fejlesztésével az extrudált polisztirolhab (XPS) termékeinek tulajdonságait javította jelentős mértékben. A Premium névre keresztelt termék hőszigetelő képessége minden eddigit felűlmúl. Az eredetileg is igen kedvező értéket sikerült ugyanis további 23 százalékkal, javítani. Ezzel egyedülálló minőséget tud produkálni az XPS termékek piacán.
Az új Austrotherm XPS Premium lemezeket lapostetőkbe, ipari padlókba építhetik be, de különösen előnyös passzívházak alapjainak hőszigetelésére is – mondta Kruchina Sándor.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Marton Éva
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »