Felújítás üzem közben - 2014.02.21
Száz nap alatt, bezárás nélkül, üzem közben újítják fel a NAV miskolci, Kazinczy utcai központi ügyfélszolgálati irodájának két szintjét a Jánosik és Társai Kft. szakemberei. A teljes belső átalakítás költsége 200 millió forintba kerül.
A szűkre szabott határidő és az üzemelés közbeni felújítás különleges felkészülést, szigorú szervezést, másodpercre kiszámított ütemezést igényel – tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.
A felújítási munkákat szakaszolva végzik, hogy az épületben naponta megforduló mintegy 500 – 1000 ügyfél minél kevesebbet érezzen meg az építkezéssel együtt járó kellemetlenségekből. A rekonstrukció csaknem 50 százalékát a gépészeti munkák teszik ki. Korszerű fűtő-hűtő rendszert építenek ki, s így a légkondicionált épületben ezentúl nyáron sem kell majd izzadniuk az itt dolgozóknak, ügyeiket intézőknek. A vizes blokkokat is felújítják. Az ügyféltérben még falakat is áthelyeznek, s cserélik a burkolatokat, álmennyezetet is húznak. A munkákat a bankokéhoz hasonló, szigorú biztonsági követelmények figyelembevételével kell elvégezniük. A tervek szerint április elején már a megszépült, komfortosabb helyiségekben fogadhatják az ügyfeleket.
Jánosik Lajos, a magyar takarítási piacon vezető, ám építkezéssel és több más szolgáltatással is foglalkozó cég tulajdonosa elmondta: a társaság tavaly 6.4 milliárd forint árbevételt ért el, ez terveik szerint ez évben 7.6 milliárdra nő. Tavalyi adózás előtti nyereségük 340 millió forint volt, s úgy számolnak, hogy ez az idén 420 millióra emelkedhet.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Hajdu Zsófia
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »