A Tudományos Akadémiát takarítja a Jánosik Kft. - 2014.01.22
Idén is szeretné megőrizni a magyar takarítási piacon kivívott elismertségét a Jánosik és Társai Kft. Az év első jelentős, új megbízásaként január elejétől a társaság munkatársai takarítják a Magyar Tudományos Akadémia épületeit – tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.
A sikeres közbeszerzési eljárást követően, a 2 évre megkötött megállapodás szerint, 7 épület napi és eseti takarításáról kell gondoskodni. Az irodaépületetek, tudományos és kutató munkahelyek, laboratóriumok, tanácskozó- és konferenciatermek, folyosók, lépcsőházak és kiszolgáló helyiségek tisztítandó felülete összesen 50 ezer négyzetméter.
Az ingatlanok között van az Akadémia 149 éves Székháza, az Akadémia Palotájában található Könyvtár és Informatikai Központ, valamint a Budavári Díszterem is. A csodálatos épületek nagyon szigorú műemléki védelem alatt állnak. Ezért is szigorú feltételként határozták meg a tisztítási technológiákat és a felhasználható anyagokat. Követelményként írták elő, hogy kizárólag speciális környezetvédelmi védjeggyel ellátott, csak természetes anyagokat tartalmazó, károsító hatás nélkül lebomló tisztító- és súrolószerek alkalmazhatók.
A rangos megbízás elnyerésében döntő volt, hogy a cég már korábban bizonyított, például a Nemzeti Bank, az MTV székház, vagy a Magyar Rádió épületeinek takarításával – nyilatkozta Jánosik Lajos.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Ámon Betti
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »