Zöld fejvadász - 2014.01.20
Greensearch néven vezetők, specialisták kiválasztásával, megkeresésével, felkutatásával foglalkozó cég jelent meg a hazai fejvadász piacon az elmúlt évben.
A zöld fejvadász cég alapítója és vezetője Deák Andrea, a hazai és a nemzetközi fejvadász piac ismert, hírnevet szerzett szakembere. Az új fejvadász vállalkozás nem előzmények nélküli. A Neumann International cégcsoport módosulásai, átalakulása miatt változtattak a magyar leányvállalt tevékenységén. Az új helyzet új lehetőségeket is magában rejtett. Így született meg a Neumann International-tól független Greensearch, ami azonban alapértékeiben, módszerében nem változott. Továbbra is a cég fő alapértékként tekinti a tiszta, etikus, átlátható tevékenységet. Szorosan együttműködnek a partnerekkel a vezetők kiválasztásában, tanácsadásban iparágtól függetlenül. Specialitásuk az úgynevezett direkt keresési módszer.
Deák Andrea véleménye szerint a világban mindenképpen, de itthon is egyre jobban eljutottak a gazdasági, társadalmi változások a fejlődés azon szintjére, hogy a fenntartható fejlődéshez, a természet tudatos megóvásához, a termeléshez, a technológia folyamatok tervezéséhez és működtetéséhez ma már nélkülözhetetlenek a környezet védelmét is szem előtt tartó szakemberek, mindegy milyen iparágban vagy beosztásban dolgoznak.
Vezető kiválasztási módszereikkel külön fókuszálnak a zöld iparágak igényeire, illetve a környezettudatos gazdálkodás, termelés megvalósításhoz nélkülözhetetlen szakemberek felkutatására, megkeresésére. Erre külön adatbázist építenek, a cél, hogy mind a cég és mind a jelölti oldalon tudják, lehet hozzájuk fordulni. Tervezik, hogy stratégia szövetségest keresnek nonprofit és profitorientált környezetvédelmi szervezetekkel, ezzel is szolgálva a fenntartható fejlődést – mondta Deák Andrea, a Greensearch igazgatója.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Csepelyi Adrienn
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »