Ma kiadják a választási jegyzőkönyveket a pártoknak - 2018.04.11
Hallgassa meg
Minden állampolgárnak joga van kételkedni a választás eredményében, pláne most, hogy számos konkrétan bizonyított ügy veti fel a csalás gyanúját – erről beszélt a Reggeli gyorsban nyilatkozó választási szakértő. Tóth Zoltán azt is elmondta, a választási bizottság korábbi álláspontját megváltoztatva ma mégis kiadja az érdeklődő pártoknak a szavazóköri jegyzőkönyvek szkennelt változatát, vagyis most innentől kezdve jelentős részben rajtuk múlik a gyanús ügyek továbbvitele.
A Nemzeti Választási Irodának annak ellenére is választ kell adni az informatikai rendszer hibáira, hogy az államtitokká nyilvánították, és ki kell vizsgálni kell minden olyan körzet eredményeit, ahol az átlagosnál nagyobb az érvénytelen szavazatok száma – így látja Tóth Zoltán. A választási szakértő hozzátette, a választási bizottság korábbi álláspontját megváltoztatva ma mégis kiadja a pártoknak a jegyzőkönyvek egy részét, vagyis most jelentős részben rajtuk múlik a gyanús ügyek továbbvitele.

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Zentai Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »