Klubdélelőtt
A Klubrádió egyik legkedveltebb szombat délelőtti magazinműsora, érdekes emberekkel, színészekkel, művészekkel. Kun Zsuzsa mindent megkérdez az ország legnépszerűbb embereitől.

Álszerénység nélkül mondhatom, hogy szerintem jó a műsor, legalábbis csinálni mindenképpen. De a meghívott vendégek is megerősítenek ebbéli hitemben, egyre többször és többektől hallom, hogy átcsoportosították a szombat délelőtti programjaikat, mert ki nem hagynák a Klubdélelőtt  műsorát. Arról nem is beszélve, hogy a műsor indulásakor kicsit féltem attól, hogy mivel tudom majd népszerű művészeinket, zenészeinket, politikusainkat és a hallgatók számára érdekes embereket arra rávenni, hogy mondjuk a forró kánikulai napon vagy egy csodálatos kiránduló vagy sportolásra alkalmas időben ne a családi elfoglaltságot válasszák, hanem Óbuda XXI. Századi stúdióját és egy jó ízű beszélgetést. A legnagyobb dicséret számunkra a meghívott vendégeinktől, amikor a fél órás beszélgetés után csak ennyit mondanak: „Észre sem vettem, úgy elrepült az idő. Úgy éreztem magam, mintha nem is élő adásban, hanem egy baráti társaságban ülnék. Köszönöm a beszélgetést, olyan kérdéseket tettek fel, amiket még soha, egyetlen újságíró sem. Köszönöm, hogy ilyen alaposan felkészültek belőlem…" és sorolhatnám. Gyakran előfordul, hogy a meghívott beszélgetőtársakat nem is mi keressük meg, hanem ők jelentkeznek nálunk. Azt mondják, ez az egyetlen műsor, ami méltó arra, hogy elmondják a véleményüket, bemutassák a most megjelent könyvüket, beszéljenek a filmjükről, a lemezükről, az életükről. De hogy ne csak a levegőbe beszéljek, néhány név a több százból, akik már megfordultak a műsorunkban: Presser Gábor, Zorán, Benkő László, Bródy János, Szabó István rendező, Koltai Lajos rendező, operatőr, Kertész Imre Nobel-díjas író, Grünwalsky Ferenc, Garas Dezső, Darvas Iván, Tordy Géza, Bessenyei Ferenc, Törőcsik Mari, Závada Pál, Krasznahorkai László, Parti Nagy Lajos, Janikovszky Éva, Ráday Mihály ….és sorolhatnám tovább.

Levél a szerkesztőnek: Kun Zsuzsa

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Klubdélelőtt / Hay János
cibere | 2012-06-26 17:35 | Válasz erre
qa
Privát levél
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Halper László
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »