Árnyékkormány felállítását tervezi az MSZP - 2012.06.11
Hallgassa meg
Egy, a Népszabadság birtokába került dokumentum a szocialisták stratégiáját határozza meg a 2014-es kampányidőszakig. Ebben fő ellenfélként a Fideszt nevezik meg, aminek legyőzésében szerintük segíthet az is, ha már bukott pártként beszélnek róla. Az anyag szerint Gyurcsány Ferenc személye gátja a szélesebb együttműködésnek, de a volt kormányfő új pártjának támogatói adott esetben beállhatnak a szocialisták mögé.
A DK mellett a LMP-s szavazók fele és a Jobbik támogatóinak egy része is megnyerhető még - így kalkulálnak legalábbis a legnagyobb ellenzéki erőnél.
A Klubrádió által megkérdezett politológus szakértő szerint az MSZP az ellenzék vezető ereje akar lenni. László Róbert a Political Capital munkatársa szerint a populista szólamokkal szerzett szavazatszerzés azonban már rövid- és középtávon is visszaüthet. (Népszabadság-Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Váradi Júlia
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »