„Klubrádió

Ezúttal előre tekintettünk a Hosszabbítás magazinban, hiszen a műsor mindkét részében hétvégi eseményeket harangoztunk be.

Az első részben Hüttner Csabával, a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitányával beszélgettünk, hiszen a hétvégén kezdődik meg a csehországi Račicében a világkupa, ami a 2022-es szezon első fontos versenye lesz. Az idény fő versenye ezúttal is a világbajnokság lesz, azonban a kapitány gondolatai már előrébb, a párizsi olimpián és az arra kvalifikáló 2023-as világbajnokságon járnak, az idei évben a jövőre nézve próbálgatja majd a versenyzőket a különböző csapathajókban.

Szintén az előttünk álló hétvégén kezdődik meg a Rallycross Európa-bajnokság, amelynek első versenyét a Veszprém megyei Nyírádon rendezik. A sportág ikonikus hazai helyszínén utoljára 2013-ban rendeztek ilyen presztízsű nemzetközi versenyt, amelynek erejét még inkább növeli, hogy idéntől az Eb számít a legfontosabb benzines RX versenysorozatnak. Arról, hogy kik a legnagyobb sztárok, ki lehet a legjobb a magyarok közül, és hogy a versenyeken túl mivel várják a nézőket, Tóth Gergővel, a hazai versenysorozat és az Eb-versenyek helyszíni szpíkerével beszélgettünk.

2022. május 17. Hosszabbítás (2022. május 17., kedd 15:00)
45:09
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor Szerkesztők: Árva Brigitta