„Klubrádió
Hosszabbítás

Visszavonult, mégis megnyerte

16/06/2019 13:47

| Szerző: Klubrádió

Ashleigh Barty nyerte a Roland Garros teniszbajnokság női egyes döntőjét, és ennek a ténynek különös érdekességet ad, hogy az ausztrál játékos egyszer már visszavonult. Magyar siker született a női párosoknál, Babos Tímea Kristina Mladenoviccsal az oldalán győzött. Tenisz a Hosszabbításban.

2019. június 10. Hosszabbítás (2019. június 10., hétfő 21:00)
51:36
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor
Ashleigh Barty egyébként a krikettel próbálkozott két évig, mielőtt visszatért volna a profi teniszezők közé, és hogy milyen jól tette, azt igazolja a némiképp váratlan párizsi győzelme is, hiszen – és ezt már Köves Gábor, a magyar Davis-kupacsapat kapitánya, a műsor vendége mondja – nem a salak a legerősebb borítása.

Babos Tímea második Grand Slam-tornáját nyerte múlt vasárnap, Temesvári Andrea nyomdokaiba lépett, aki szintén tudott győzni a francia nyílt teniszbajnokságon, és akár a következő nagy megmérettetésen, Wimbledonban is esélyes lehet. Köves Gábor azt emelte ki, hogy az elődöntőig volt nehéz dolguk Mladenoviccsal, utána a két legfontosabb meccset nagyon kevés hibával hozták, a döntőben 6:2, 6:3-ra nyertek. Babos szeretne javítani az egyesben elért WTA-ranglistahelyezesén is, de ebben nem lesz könnyű dolga – véli a szakember.

A Hosszabbításban szó volt még az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság, az NBA döntőjéről is. Az adást a lejátszás gombra kattintva hallgathatják meg.

Hosszabbítás
2019. június 10., hétfő 21:00
Műsorvezető: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor