„Klubrádió
Hetes Stúdió

Vírusos hataloméhség, fehér házi titkok

14/11/2020 13:46

| Szerző: Klubrádió/szg

Vírusos hataloméhség, kilátástalan krízis a kollégistáknak, feltárulnak a Fehér Ház titkai, tűzszünet vagy tartós béke? – címszavakban a Hetes Stúdió tartalmából.

2020. november 14. Hetes Stúdió (2020. november 14., szombat 15:00)
105:55
00:00
Műsorvezetők: Lampé Ágnes, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter

A Hetes Stúdió adásának tartalmából: 

- Vírusos hataloméhség – már megint az alkotmány és a választási szabályok körül matat az Orbán-kormány – mik a lehetséges következmények?

- Kilátástalan krízis a kollégistáknak – vajon mekkora árat kell fizetniük az egyetemistáknak a kollégiumok kiürítése miatt?

- Feltárulnak a Fehér Ház titkai – a Klubrádiónak nyilatkozott a Donald Trump által kirúgott nemzetbiztonsági főtanácsadó, John Bolton

 
A Fehér Ház
Forrás: flickr.com.
 


- Tűzszünet vagy tartós béke? – tényleg elhallgattak a fegyverek az örmény-azeri konfliktusban, vagy a mélyben tovább izzik a parázs és bármikor ismét lángra lobbanhat? – megkérdeztük a stratégiai elemzőt.

A Hetes Stúdió második részében, 4 órától pedig visszatértünk a tavaszi karantén idején bevezetett eljáráshoz, vagyis nem hívtunk vendégeket a stúdióba, az ő egészségük védelme érdekében.

A telefonban viszont itt volt velünk Kádár András Kristóf, a Magyar Helsinki Bizottság szakértője, akitől Önök is kérdezhettek. Elsősorban olyan ügyekben, mint az újabb, sorrendben 9. Alaptörvény-módosítás, a különleges jogrend bevezetése, az Egyenlő Bánásmód Hatóság tervezett beszántása vagy éppen a kijárási korlátozások. 

Címlapi kép: Pixabay.com

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg!

Hetes Stúdió
2020. november 14. szombat 15:00
Műsorvezető: Hardy Mihály

 

 

 


És még valami:

A Klubrádió elindult Az Év Honlapja 2020 versenyen, amelynek egyik díja a közönség szavazatától függ. Kérjük, szavazzon ránk! Ezt az alábbi képre kattintva teheti meg.
Ha úgy döntött, támogat minket, akkor a verseny oldalára jutva, a jobbra fent látható kék gombra kell majd kattintania – mellette látszik, hány szavazatnál tartunk.
Ez is egy apró segítség a Klubrádiónak. Köszönjük.

Az év honlapja 2020 szavazás