„Klubrádió
Szerepvállalás

Vállalati rapidrandi és boldogságkutatás

11/06/2019 18:14

| Szerző: Klubrádió

Hogyan működhet úgy a gazdaság, annak szereplői, hogy az minél több embernek és a környezetnek is jó legyen? Miért él még mindig nagyon sok tévhit a pikkelysömörrel kapcsolatban, amely csak Magyarországon százezreket érint? Témák és kérdések a Szerepvállalásból.

2019. június 08. Szerepvállalás (2019. június 08., szombat 18:00)
19:51
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori

Pixabay
 

Klímaváltozási trendek, fenntartható Z-generáció, új gazdasági modellek, vállalati rapidrandi és boldogságkutatás. Többek között ezekkel a témákkal lehet majd találkozni a Jövőképzés Nyári Egyetemen Az egyhetes interaktív kurzusról a szervező KÖVET Egyesület igazgatóhelyettese, Nagy Barbara beszélt. A környezetbarát vállalati működés terjesztésén dolgozó egyesület a nyári egyetemre vár minden, a fenntarthatóság irányában elkötelezett felsőoktatási hallgatót, fiatal vállalati szakembert, oktatót.

Az adás második részében arról a felvilágosító kampányról beszélgettünk, amelyet a pikkelysömör betegség kapcsán indítottak. A pszoriázis 150-200 ezer embert érint Magyarországon, ennek ellenére még mindig nagyon sok a tévhit a betegséggel kapcsolatban.

Nemrég mesekönyv is készült, hogy az egészen fiatalokkal is könnyen lehessen beszélgetni a ma még sok esetben tabunak számító pikkelysömörről. Dr. Holló Pétert, a Semmelweis Egyetem docensét kérdeztük a témáról.

Szerepvállalás
2019. június 08., szombat 18.00
műsorvezető: Bíró Borbála