„Klubrádió
Esti gyors

Tudományos bohóckormány: Van mááásik!

29/03/2019 18:03

| Szerző: Bálint Judit/Klubrádió

Egyedül Orbán Viktort lenne tilos klónozni, egyrészt azért, mert ha mindenkinek lenne otthon saját miniszterelnöke, ki lenne kíváncsi az igazira.

2019. március 29. Esti gyors-részlet (2019.03.29.)
01:36
00:00
Azért sem értem, hogy a kormány miért akarja ellehetetleníteni a kutatást és miért nem támogatja kiemelten tudományt, mert így kicsavarja saját kezéből azt a fegyvert, amivel megállíthatná a népességfogyást. Ugyanis így nem lesz, aki feltalálja és kifejleszti azt a módszert, amivel gond nélkül lehetne klónozni és előállítani munkavállalókat.

Ma ugye migránsok nem jöhetnek ide dolgozni, legfeljebb ha keresztények és elég fehér a bőrük, aki meg még dolgozni tud, az inkább külföldre megy. Ráadásul - ahogy most kiderült - a nőkre sem lehet számítani egy-egy munkahelyen, mert náluk ugye fennáll az ismétlődő szülés veszélye

Gondoljuk csak el, milyen szép lenne, ha lenne egy gyár, ahol igény szerint elő lehetne állítani bárki klónját, korlátlan mennyiségben. Máris lenne elég hivatalnok, elég kőműves, megszűnne a pedagógushiány, sőt, lenne elég Gulyás Gergely, vagy megfelelő számú Szijjártó Péter is - mi munkájuk van nekik, hol itt kell megmagyarázni valamit, hol ott kell énektanárokat előállítani, vagy pénzt mosni a világ végén, így végre lenne idejük nekik is arra, hogy a családjukkal foglalkozzanak, és gyúrhatnának a nagycsaládos CSOK-ra ők is.

Egyedül Orbán Viktort lenne tilos klónozni, egyrészt azért, mert ha mindenkinek lenne otthon saját miniszterelnöke, ki lenne kíváncsi az igazira. Másrészt gondolnunk kéne arra is, hogy mi legyen a megunt példányokkal - végül még sorra nyílnának a menhelyek a megunt és kidobott orbánviktoroknak, az meg hogy nézne már ki…? Szóval a vezért nem klónozzuk. Különben is, az már inkább clown-ozás lenne. Bohócság. Abból meg amúgy is van itt bőven.

Bálint Judit jegyzete a 2019. március 29-i Esti gyorsban hangzott el.