„Klubrádió
Esti gyors

Pornókampány - Lampé Ágnes jegyzete

11/10/2019 18:00

| Szerző: Lampé Ágnes/ Klubrádió

Nem véletlen, hogy még a fideszes szavazók, a két és fél milliós bázis egy része is elbizonytalanodott a haza, kereszténység, család jelentésében.

2019. október 11. Esti gyors - részlet 19.10.11. Jegyzet/ Lampé Ágnes
01:08
00:00

Ez a kampány már tényleg nem lehetne furcsább. Nem elég, hogy valószínűleg pornókampányként vonul majd be a választási történelemkönyvekbe, de abban is egyedi, hogy régóta nem láttuk a Fideszt így kapkodni, sőt, elbizonytalanodni.

Azt a Fidesz, amelyik gőzhengerként kampányol, amelyik minden kommunikációs üzenetet, panelt, szót, kifejezést, megszólalót előre eltervez, semmit, de semmit nem hagy a véletlenre. Ehhez képest most, két nappal a választások előtt, a kampány hajrájának a hajrájában igencsak meredeket lépett. Délután 4-kor bejelentették, hogy 6 órára Borkai Zsolt győri fideszes polgármester rendkívüli sajtótájékoztatót tart, ehhez képest öt órakor az egészet lefújták. Pedig egy ország figyelte, találgatta, vajon lemond-e, bejelenti visszavonulását, megtört, elege lett, vagy a Fidesz tette ki a szűrét. Hisz nem véletlen, hogy még a fideszes szavazók, a két és fél milliós bázis egy része is elbizonytalanodott a haza, kereszténység, család jelentésében.

Szóval keresem a jelzőt erre a kampányra, mert az a legkevesebb, hogy különös, mocskos, durva, pornós. De váratlan és egyedi is, abszolút nem a szokásos. Önök mit gondolnak?  

A jegyzetet a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd.

Esti gyors
2019.10.11. 18:00
Szerző: Lampé Ágnes