„Klubrádió
Klubdélelőtt

Nemere, a világcsúcstartó író a Klubdélelőttben

30/08/2019 21:00

| Szerző: Klubrádió

Több mint hétszáz kötete jelent meg a világrekorder Nemere Istvánnak, mellette a Láng téka megálmodója, generációkutató, autista gyermekét őssejtterápiával kezeltető anyuka, költő és zsinagógákat bemutató író is vendégük volt a Klubdélelőttben.

2019. augusztus 31. Klubdélelőtt (2019. augusztus 31., szombat 09:00)
156:50
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa

Rédei Éva a harmincéves a Láng téka megálmodója, vezetője.

Nemes Orsolya szociológus, generációkutató, aki szerint a nemzedékeket többé nem a múlt, hanem a jövő alapján lenne érdemes definiálnunk, de egy biztos, az alapértékekben nincsenek nagy eltérések a nagyszülők, szülők és gyerekeik generációja között.

 
Nemere István író egy cica társaságában (kép: Nemere István Facebook-oldala)
 

Kürti Zsanett autista gyerekével Panamába utazott őssejtterápiás kezelésre. Vajon milyen eredménnyel tértek haza?

Nádor Évának három könyve jelent meg eddig: Csillagos házak - Emberek, házak, sorsok, Csillagos életek - 25 életinterjú, és a napokban a legújabb, Az öröm fényei, két évtized utazásai, amelynek középpontjában a zsinagógák, a zsinagógai közösségek múltja és jelene állnak.

A hetvenedik évébe lépett, Angliában élő költő, George Szirtes édesanyjának állít emléket, mégpedig visszafelé haladva az időben, halálától a születéséig.

Nemere István író világcsúcsot állított fel, több mint hétszáz kötete jelent meg eddig, nemrégiben 250 különböző könyvét dedikálta Gyulán.

Címlapi kép: Nemere István / Facebook

Klubdélelőtt
2019. augusztus 31., szombat 09:00
Műsorvezető: Kun Zsuzsa