„Klubrádió
Megbeszéljük...

Nem érdekli a hatalom a Kétfarkú Kutya Pártot

25/11/2020 19:55

| Szerző: Bolgár György/Klubrádió/K.K.

Azzal, hogy a korábbi 27 helyett már 71 jelölt állításához kötné a hatalom a választási lista állítását, egy célja lehet: a bosszú.

2020. november 25. Megbeszéljük - részlet 20.11.25. Kovács Gergely
00:00
00:00

A politikai pártok lényege, legfőbb érdeke a hatalom megszerzése – ismeri el Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke. Ám hozzáteszi, hogy az ő céljuk nem ez. A következő országgyűlési választásokon is külön fognak indulni, nem lépnek be az ellenzéki koalícióba. Az MKKP ugyanis olyan szavazókra számít, akik egyébként nem voksolnának se jobbra, se balra. Megpróbálnak plusz szavazókat az urnákhoz vinni, és ez a társelnök szerint az egész országnak jó.

El lehet játszani a gondolattal, mi lenne, ha Magyarországon alakulna egy új párt. A jelenlegi közhangulat szerint azonnal csatlakoznia kellene az ellenzékhez, akkor is, ha jobboldali. Pedig tényleg jót tenne a társadalomnak, ha nem csak két oldal lenne. Az előválasztásról Kovács Gergely véleménye az, hogy remélhetőleg lesz sok helyen, de ha mindenütt egy ellenzéki jelölt lesz, akkor igazából soha nem tudjuk meg, hogy egy-egy párt támogatottsága mekkora.

Kovács Gergely véleménye szerint az sem jó, hogy a civilekkel alig fognak össze a pártok, ha elvétve kerülnek is civilek egy-egy önkormányzatba például, azok többnyire csak átmenetileg civilek, a választási kampány idejére. Előtte pártemberek voltak, utána ismét azok lesznek.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt nem óhajt részt venni a pozíciók elosztásáról szóló vitában, az egyéni képviselői helyek nem is igazán fontosak számára. A listára koncentrálnak, de azt jó néven vennék, ha mindenütt, mindenki visszalépne a javukra.

Az interjút a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: MTI Fotó: Mohai Balázs.

Megbeszéljük
2020.11.25. 16:00
Műsorvezető: Bolgár György

 

 

 

És még valami:

A Klubrádió elindult Az Év Honlapja 2020 versenyen, amelynek egyik díja a közönség szavazatától függ. Kérjük, szavazzon ránk! Ezt az alábbi képre kattintva teheti meg.
Ha úgy döntött, támogat minket, akkor a verseny oldalára jutva, a jobbra fent látható kék gombra kell majd kattintania – mellette látszik, hány szavazatnál tartunk.
Ez is egy apró segítség a Klubrádiónak. Köszönjük.

Az év honlapja 2020 szavazás