„Klubrádió

Klubrádió fejlesztések – YouTube, Podcast, mobilalkalmazás

18/10/2021 19:26

| Szerző: Klubrádió

Újabb online fejlesztéseket jelenthetünk be a Klubrádió birodalmából: megújuló YouTube csatorna; podcast adások és archívummal bővített iOS alkalmazás.

YouTube

Van képünk hozzzá! Mostantól minden nap megújuló videós tartalommal várjuk közönségünket a YouTube csatornánkon. Több mint két éve, hogy folyamatosan elérhetők a Reggeli személyek hanganyagai, Klubdélelőtt adások, Hetes Stúdió és mások. Egy ideje Kadarkai Endre műsorai videós formtumban is élvezhetők.

Mostantól azonban minden nap van olyan videós anyagunk, ahol a képi tartalmat is élvezheti. Bár a Klubrádió nem televízió, azt gondoljuk, ezekhez a beszélgetésekhez igenis plusz tartalmat ad, ha látják a vendégünket és a kérdezőt is. Mostantól így alakul a YouTube csatornánk tartalma:

Hétfő: Szavakon túl - Kadarkai Endre hosszú, mély, kicsit speciális beszélgetései.

Kedd és csütörtök: Klubdélelőtt - Kun Zsuzsa szombati műsorából 1-1 beszélgetés.

Szerda: Reggeli személy - Para-Kovács Imre szerdai beszélgetései estére már a YouTube-on visszanézhetők. (Természetesen a többi Reggeli személy is elérhető marad, de azokat nem kamerával rögzítjük.)

Péntek: Dobszerda - Váradi Júlia portréműsora hétről hétre.

Szombat: Világtalálkozó - Kadarkai Endre két teljesen eltérő habitusú és értékrendű közismert embert ültet egy asztalhoz.

Vasárnap: Hetes Stúdió - Megbeszéljük a hetet - A Hetes Stúdió műsorunk második órája, melyben négy újságíró vitatja meg a héten történteket.

Különleges vendégek, különleges tartalmak, három kamerával rögzítve a Klubrádió stúdiójában. Nézhető számítógépen, tableten, okostelefonon vagy akár televízión is.

Legyen Ön is a Klubrádió nézője, iratkozzon fel YouTube csatornánkra! Itt most egy kattintással megteheti - ha be van lépve a Google fiókjába.

FELIRATKOZOM:

Podcastok

Egyre több műsorunk érhető el az ismertebb podcast platformunkon is.

Keresse a Spotify-on, az Apple és a Google Podcast rendszerében is adásainkat. Jelenleg 21 műsorunk (A világ urai / Basszus / Bonyolult dolgok / Dobszerda / Eurozóna / Élőben a városból 2.0 / Felütés / Fülbevaló / Galaxis kalauz 6 Hangosfilm - Szélesvásznú verzió / Kulcsrakész / Művészbejáró / Örömzene / Szavakon túl / Szelektíven / Szerepvállalás / Szolidaritás / Utcafront / Útszélen / Vény nélkül / Világtalálkozó), hamarosan pedig újabbak (Hetes Stúdió: Megbeszéljük a hetet / Másrészről, Reggeli személy, Utópia, Zöldklub) érhetők el a podcast univerzumban.

Keressenek rá a Spotify, a Google Podcast vagy az Apple Podcast rendszerében kedvenc műsoraikra, iratkozzanak fel, és hétről hétre frissülő adásaink máris elérhetők lesznek okostelefonjukon.

A részletesebb információk folyamatosan kerülnek fel az egyes műsorok oldalaira honlapunkon.

Miért a podcast?

- Buszon, villamoson, kocsiban, útközben is könnyedén tudnak minket hallgatni.
- Minimális internetkapacitás szükséges hozzá, akár nagyon kevés mobilnettel is végighallgatható egy-egy adás.
- Párhuzamosan hallgatható, míg más alkalmazásokat használ közben.
- Nem nyomódik el az adás, kényelmesen lehet zsebben is hordani a telefont.
- Ha feliratkozik valamelyik műsorra, az új adásokat automatikusan megkapja.

Természetesen ha valaki a böngészőjén keresztül szeretné Archívumunkból hallgatni műsorainkat, az továbbra is ugyanúgy eléri azokat.

Klubrádió podcastok
 

 

iOS mobilalkalmazás

Frissült az iPhone-ra / iPadre készített mobilalkalmazásunk. Ez önmagában nem lenne óriási hír, hiszen időről időre polírozunk kicsit rajta, hogy jobb legyen a felhasználói élmény. Most azonban jelentős előrelépés történt: Az egyes műsorok archívuma is elérhető az alkalmazáson keresztül. Így aki lemaradt egy korábbi műsorról, vagy újrahallgatná, az az alkalmazáson belül is megteheti - ez is kicsit olyan, mint egy podcast.

 

A Zsebra nevű androidos mobilapplikációban ez a funkcó már eddig is elérhető volt, ráadásul ott akár a telefonunkra is letölthetjük az kedvenc műsorainkat, ha beállítjuk, így WiFi kapcsolat esetén a telefonra kerül a hanganyag, amit később mobilinternet nélkül is vissza tud hallgatni telefonjáról.

Töltse le mobilalkalmazásainkat iOS-re vagy Androidra! Kattintson a képre!

iOS app
zsebra app