„Klubrádió
A lényeg

Így reagált Kálmán Olga és Kerpel-Fronius az előválasztásra

26/06/2019 19:30

| Szerző: Klubrádió

Kálmán Olga – aki az eredményváró sajtótájékoztatón nem volt ott – videoüzenetben gratulált Karácsony Gergelynek, Kerpel-Fronius Gábor pedig azt mondta, a zuglói polgármester le fogja győzni Tarlós Istvánt.

2019. június 26. A lényeg / részlet, Kerpel-Fronius Gábor (19.06.26.)
00:39
00:00

A Momentum jelöltje az eredményhirdetés után azt mondta: gratulál Karácsony Gergelynek, hogy ennyi szavazatot szerzett és ő lehet majd a közös ellenzéki főpolgármester jelölt, akinek "nemcsak esélye lehet, hanem le is fogja győzni" Tarlós Istvánt. Kerpel-Fronius Gábor ígéretéhez híven holnap megkeresi, hogy megkérdezze, milyen módon támogathatja leghatékonyabban a kampányát.

Az előválasztást nagyon fontos előrelépésnek nevezte az ellenzék történetében és az őszi önkormányzati választásokra is, amelyet az első lépésnek tekint afelé, hogy 2022-ben sokkal jelentősebb változást érjenek el országos szinten.

2019. június 26. A lényeg / részlet, Kálmán Olga (19.06.26.)
00:29
00:00

Kálmán Olga közölte: szívből gratulál Karácsony Gergelynek és Kerpel-Fronius Gábornak, mert ez "fantasztikusan nagy meccs volt", és gratulált a budapesti választópolgároknak, annak a csaknem 70 ezer embernek, aki kötelességének érezte, hogy részt vegyen az előválasztáson. "Még egyszer gratula a nyertesnek, és akkor innentől kezdve munka van!" - mondta a DK által támogatott jelölt.