„Klubrádió
Örömzene

Három díva közös nyelve

12/05/2019 16:43

| Szerző: Klubrádió

Igazi gálakoncert ígérkezik, ahol három díva és vendégük a zene szeretetét, a műfajokon átívelő közös nyelvet ünneplik. Egy koncert ahol egyesül a klezmer, pop, swing és soul világa.

2019. május 07. Örömzene (2019. május 7., kedd 21:00)
51:01
00:00
Műsorvezetők: Ámon Betti
Három különböző hang, karakter, előadó akik olykor összefutnak és együtt állnak színpadra. Váczi Eszterben, Szűcs Gabiban,és Falusi Mariannban sok a közös: zenei kalandozások, egyedi hangszínük, bátorság hogy más műfajban is kipróbálják magukat. Az évek alatt ez védjegyükké vált. Legfőképpen a közös zenei alap ami össze köti őket, a jazz, melyből zenei pályájukon elindultak.

Örökségüket nem feledve, kitágították határaikat, meghódítottak új stílusokat, melyekben figyelemre méltót alkottak és népszerűek lettek.

Izgalmas és sokszínű koncertre számíthat az aki ellátogat junius 1-jén a Momcultba. Ez a koncert kivételes lesz abból a szempontból is, hogy a megszokott női erő mellett, most a férfi hang is képviseli magát, Jávori Ferenc „Fegya” személyében.  

A három énekesnőt és vendégét hét tagú zenekar kíséri, külön fúvós szekcióval. Amolyan gálakoncert ez a produkció, ahol a nőiséget ünnepeli a három díva: három karakterben és három stílusban, egyenként és közösen. Nagyszerű szórakozást és látványt, örömzenét ígér az est.

A három díva közül ketten Szűcs Gabi és Váczi Eszter jöttek el az Örömzene stúdiójába, hogy beszéljenek a különleges találkozásukról, együttműködésükről, és egyéb fontos híreikről.

Örömzene
2019.05.07
Müsorvezető: Ámon Betti