„Klubrádió
Szerepvállalás

Fitymálva fogadják őket az álláshirdetők

29/04/2019 11:01

| Szerző: Klubrádió

Az új munkatársakat kereső cégek által gyakran lekezelt, vagy figyelembe sem vett munkakeresőknek segít egy kifejezetten rájuk szabott program. Egy tréner és egy háromgyerekes anya beszélt a kezdeményezésről.Az új munkatársakat kereső cégek által gyakran lekezelt, vagy figyelembe sem vett munkakeresőknek segít egy kifejezetten rájuk szabott program. Egy tréner és egy háromgyerekes anya beszélt a kezdeményezésről.

2019. április 27. Szerepvállalás (2019. április 27., szombat 18:00)
24:35
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori
Fiatalok, hátrányos helyzetűek, kisgyerekes anyukák és fogyatékkal élők munkaerőpiaci felzárkóztatásával foglalkozik az #énjövőm oktatási program, amely idén kiemelt figyelmet fordít a nők képzésére is.

A cél, hogy javuljanak a 18-30 év közötti fiatalok munkareőpiaci esélyei, ezért a tréningeken önismeretre, állásinterjú helyzetekre és a visszajelzések kezelésére tanítják a résztvevőket, valamint figyelmet fordítanak a kapcsolati háló építésére is.

 
 
Forrás: Pexels
 

A műsor első felében vendégünk a program egyik kulcsszereplője, Sinkó Erika tréner volt. Őt Horváthné Kiss Katalin óvónő követte, aki a képzés egyik résztvevőjeként osztotta meg tapasztalatait, és mesélt arról, hogy immár három gyerek édesanyjaként hogyan látja jövőjét a munkaerőpiacon.

Szerepvállalás
2019. április 27., szombat 18.00
műsorvezető: Bíró Bori