„Klubrádió
Hetes Stúdió

Esély, különút, vidék, vírus - Hetes stúdió

28/11/2020 13:02

| Szerző: Klubrádió

A vidéki, főleg szegényebb kisebb települések, falvak hogyan birkóznak meg a megbetegedésekkel, mit tesz, hova fordul az, aki a közelben nem talál orvost?

A Hetes stúdió mai adásában elsőként a választási törvény módosításának hatásairól beszélgetünk, Mikecz Dániellel, a Republikon intézet vezetőjével megbeszéljük, hogy az ellenzéki pártoknak milyen esélyei és lehetőségei maradnak 2022-re.

A járványhelyzet kapcsán megbeszéljük, hogy a vidéki, főleg szegényebb kisebb települések, falvak hogyan birkóznak meg a megbetegedésekkel, mit tesz, hova fordul az, akinél az orvosi ellátás helyben nem elérhető. Józsa Márta a járvány kapcsán kialakult információhiány veszélyeit járta körbe.

Interjút adott a műsornak  Susi Dennison, a Külügyi Kapcsolatok Európai Tanácsának vezető elemzője, akivel a magyar-lengyel különutasság veszélyeit beszélte meg Csernyánszky Judit..

A műsor második órájában Bod Péter Ákos közgazdásszal, volt jegybankelnökkel beszélgetünk válságkezelésről, a kilábalás esélyeiről, a beszélgetéshez önök is hozzászólhatnak, kérdezhetnek a +36 1 387 8452 és +36 1 387 8453-as telefonszámokon.