„Klubrádió
Hetes Stúdió

El leszünk öntve – Neuman Gábor jegyzete

17/07/2021 15:03

| Szerző: Neuman Gábor/Klubrádió

A Pesti Srácok szerkesztője szerint a halálos áldozatokkal járó áradások Isten jelzései a nyugati országoknak a szivárvány jelképének meggyalázása miatt. A másik fő teológus, Bencsik András szerint pedig a Sátán átvette az uralmat Nyugat-Európában. „Gulyás Gergely, Szijjártó Péter, meg a többiek, becsszóra mondják, hogy a törvényben szó sincs melegekről, meg diszkriminációról, meg homofóbiáról, meg töltött káposztáról. Hogy akkor mit jelent a törvényben az a passzus, hogy a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg? Hát, hogy a' emberek is értsék, na.”

2021. július 17. Hetes Stúdió / részlet, Neuman Gábor jegyzete (21.07.15.)
02:56
00:00

Az a bizonyos, ez évi 79-es törvény 6/a paragrafusa: „E törvényben foglalt célok és gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.” Minden bűnök okozója, derül ki Jurák Kata posztjából (Ő a Pesti Srácok szerkesztője), amelyet ma (szombat reggel) tett ki a közösségi hálóra, és amely megmagyarázza, legalábbis a német árvizet, meg sok mást is. Azt írja, hogy: „Azt hiszem, a szivárvány átértelmezése, a jelkép eredeti jelentésének meggyalázása nem várt következményekkel jár a haladó nyugati országok számára. Itt halkan jegyezném meg, hogy Isten nem csak egy szelíd, jóságos öregúr, mint ahogyan a haladó liberálisok elképzelik, hanem Júda oroszlánjaként is említi a Biblia. Nem igazán jó döntés feldühíteni.”

„Már legalább nyolcvanan elhunytak Németországban és Belgiumban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásokban, 1300 ember pedig eltűnt.”

Szóval isteni figyelmeztetéssel állunk szemben, hogy ha nem viselkedünk jól, akkor el leszünk öntve. A szivárvány története a Szentírás legismertebb történetei közé tartozik – olvasni Jurák posztjában: az özönvíz után Isten szövetséget köt az emberrel, hogy soha többé nem pusztítja el özönvízzel a Földet, és e szövetség jeleként szivárványt tesz az égre. (1Móz. 9.11) „Szövetségre lépek veletek, és semmi sem pusztul el többé özönvíz miatt, mert nem lesz többé özönvíz a föld elpusztítására.”

És akkor itt jönnek ezek az LMBTQ-sok, és felrúgják ezt a bizonyos szövetséget, és nekünk annyi. A másik fő teológusuk, Bencsik András is a gonoszt átkozza, Brüsszelt nevezve a főgonosznak. Szerinte a sátán átvette az uralmat Nyugat-Európában, mert mindent tönkre akar tenni, ami a természetes, klasszikus isteni rendet szolgálja.

Az a bizonyos ez évi 79-es törvény 6/a paragrafusa. Ő tehet mindenről. Ráadásul még a ministránsok is, Gulyás Gergely, Szijjártó Péter, meg a többiek, becsszóra mondják, hogy a törvényben szó sincs melegekről, meg diszkriminációról, meg homofóbiáról, meg töltött káposztáról. Hogy akkor mit jelent a törvényben az a passzus, hogy a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg? Hát, hogy a' emberek is értsék, na.

Neuman Gábor jegyzete a Hetes Stúdió 2021. július 17-i adásában hangzott el. Címlapi kép: Bärwinkel,Klaus / Wikimedia Commons