„Klubrádió
Szabadság, elvtársak!

Egy diplomata nem robot

5/10/2019 11:44

| Szerző: Klubrádió

A diplomatáknak közvetíteniük kell saját kormányuk álláspontját. Ez eddig rendben volna, de van-e mozgásterük? Mennyire vehetik figyelembe a fogadó ország politikáját?

2019. október 04. Szabadság, elvtársak! (2019. október 04., péntek 19:00): Erdős André
51:09
00:00
Műsorvezetők: Szénási Sándor

Egy diplomata nem robot kell, hogy legyen, aki csak visszaböfögi amit otthonról kap, nem mindig csengett össze az utasítás azzal, amit végül csináltunk – így emlékszik a nyolcvanas évek végére Erdős André diplomata, ENSZ-nagykövet. Szerinte már akkor volt némi autonómia és mozgástér egy külföldi képviselő számára, Erdős André a Szabadság elvtársak!-ban beszélt sikamlós témákról, olyan helyzetekről, amikor nem lehetett hallgatni, és arról, hogyan „fertőzte” meg a szovjet ifjúságot a zenével.

30 éves a rendszerváltás #28: Erdős André

Szénási Sándor műsora a Klubrádióban a rendszerváltásról. Hétről hétre más ismert személlyel idézi fel 1989 valódi történetét, melyekből megismerhetjük, valójában hogyan is zajlott a demokratikus átalakulás Magyarországon - nemcsak a parlamentben. A 28. adás vendége Erdős André diplomata, egykori ENSZ-nagykövetünk. Hallgassa a Szabadság, elvtársak!

Sokan jobban szeretnek minket a YouTube-on hallgatni/nézni. Iratkozzon fel YouTube-csatornánkra, hogy ne maradjon le a Klubrádió videóiról sem.

FELIRATKOZOM:

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: MTI/Marjai János.

Szabadság elvársak!
2019.10.04 19:00 
Műsorvezető: Szénási Sándor