„Klubrádió
Esti gyors

Dobríj vecser, Víííktor! - Hardy Mihály jegyzete

17/06/2021 18:02

| Szerző: Hardy Mihály/Klubrádió

Végre megvillanthatjuk ezeréves nemzeti értékeinket, lássa az egész világ, hogy mindenkit gyűlölünk, aki nincs velünk: a cigányokat, Soros Györgyöt és Gyurcsányt, a zsidókat és az arabokat, a szlovákokat, a trottyos vénember pápát, a migránsokat, a négereket és dafke nem térdelünk le.

2021. június 17. Esti gyors-részlet / Hardy Mihály jegyzete 2021.06.17.
02:21
00:00

Nem tudom, elgondolkodtak-e már azon, hogy vajon mire jó ez az egészségügyi veszélyhelyzet? Miért vagy mire kellenek még decemberig a rendkívüli jogkörök, mivégre kellett meghosszabbítani a veszélyhelyzetet?

Mi történhetett? Vajon maradt még csekélyke állami vagyon, ami nem volt leláncolva, odahegesztve vagy bebetonozva, amit még nem sikerült a NER-lovagoknak, NER-közlegényeknek és pénzéhes asszonyaiknak elvinni, nászajándékba adni vagy egyszerűen csak ellopni? Hány éhes, pontosabban mohó szájat akar még jóllakatni ez a rendszer, hát sohasem fogyunk ki a nemzet árváiból? Vajon mi indokolja, hogy a nemlétező migrációs veszélyhelyzet mellé most még odabiggyesszenek egy egészségügyit is?

Hiszen maga a nemzet első számú bérből és fizetésből élője (vagy élősködője) jelentette ki a múlt héten, hogy a járványt legyőztük. Kész, vége! A szavaival élve, már földre vittük a koronavírust, megvolt a földharc és most két váll, győztünk! Nyitnak a kocsmák és a teraszok, maszkot le, újra dübörögjön a gazdaság! Jöhetnek a szurkolók (a szinte semmit nem bizonyító zöldkártyával), rendezhetünk teltházas focimeccseket, előtte masírozhat a B-közép gótbetűs feliratokkal és a nácikra hajazó karlendítéssel. Hurrá, Európa itt vagyunk! Végre megvillanthatjuk ezeréves nemzeti értékeinket, lássa az egész világ, hogy mindenkit gyűlölünk, aki nincs velünk: a cigányokat, Soros Györgyöt és Gyurcsányt, a zsidókat és az arabokat, a szlovákokat, a trottyos vénember pápát, a migránsokat, a négereket és dafke nem térdelünk le, de nem ám!

Egészen addig, amíg meg nem csörren a telefon a Karmelitában, távolsági hívás Moszkvából: Dobríj vecser, Víííktor! Átomnájá elektrosztáncijá búgyet v Pákse! Pányimájes? Vagy jön egy másik telefon Pekingből: Nyiháó, Vik-tol! Kellene pici occó egyetem Budapestre, élted? És máris megroggyant a térdünk remegve, de előtte még katonásan összecsaptuk a bokánkat, amúgy magyar huszárosan…

Szóval attól tartok, itt elmeorvosi veszélyhelyzet van valójában, de az nagyon sürgős!

Hardy Mihály jegyzete a 2021. június 17-i Esti gyorsban hangzott el.