„Klubrádió
Hetes Stúdió

Bayer Zsolték harcra készülnek – Neuman Gábor jegyzete

14/12/2019 14:05

| Szerző: Neuman Gábor/Klubrádió

Bayer Zsolték felkészültek a harcra, megvédik az Újszínházat, a Liget projektet, az atlétikai stadiont a „libsiktől”, akiket ezzel együtt ki is zárnak a magyarságból. Megvédenek mindent, amit el akarnak orozni tőlük az új polgármesterek, hiszen nekik ősi jusson jár az, amit kaptak az elmúlt 9 évben. És miközben a tb-törvény a legszegényebbeknek árt, Bakondi György, a migránsveszély Jolly Jokere újabb „hordákat” lát a határon. Így fordulunk rá az ünnepekre. Neuman Gábor jegyzete.

2019. december 14. Hetes Stúdió / részlet, Neuman Gábor jegyzete (19.12.14.)
03:04
00:00
„Fogja be a mocskos pofáját, oszt kussoljon!” – mondta Bayer Zsolt a Sajtóklubjában Karácsony Gergely főpolgármesterre. Azért mondta ezt őreá, mert azt nyilatkozta a főpolgármester, hogy nem fogja kinevezni Dörner Györgyöt az Újszínház élére. Nem kellett volna Karácsonynak ezt mondania, mert ugyanazt a technikát követi ezzel, mint amit az elődje tett annak idején, illetve ami szokássá vált 9 éve. Karácsonynak nem szabad visszaadnia azokat a sérelmeket, amiket elszenvedett az ellenzéki oldal, sőt kínosan igazságosnak kellene lennie.

„Nekik csak a libsik mondhatják meg, mit kell csinálni, libsi, mondta ezt Gajdics Ottó, aki szerint: „csak a lóvé miatt nyomulnak ezek...”, mármint az ellenzékiek. Bagoly mondja verébre, hogy nagyfejű. Tudvalévő,hogy a Vezér központi politikája, hogy erőforráshoz kell juttatni a „mieinket”, és ebben az anyagiak jelentős szerepet kaptak és kapnak. Úgy hiszik a tiszteletlen urak, hogy az egész ellenzéki dolog egy zsidó vircsaft, lásd állandó libsizésüket, libsi lásd bibsi, ami önmagában is bántó, és főleg arra utal, hogy EZEKNEK semmi közük sincs a magyarsághoz, meg ahhoz, ami itten zajlik. Ahhoz, hogy valaki libsi legyen a szemükben, nem kell zsidónak lennie, csak kritizálnia kell a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, vagy meg kell említenie, hogy ami a Sargentini-jelentésben van, annak van némi alapja, vagy a Vezérre kell kritikus megjegyzést tennie, esetleg kétségbe kell vonnia a migránsveszély fokozódását. Bármelyik téma libsivé tesz, és ott is tart.

Bayer mondta, hogy Ők felkészültek a harcra, és megvédik az Újszínházat. Megvédik a Liget Projektet, megvédik az atlétikai stadiont, megvédik, amit el akarnak orozni tőlük az újdondász polgármesterek, mert nekik ősi jusson jár mindaz, amit kaptak, az elmúlt 9 évben. Persze azt nem lehet pontosan tudni, hogy az ötös számú Fidesz párttagkönyv tulajdonosa konzultált-e az egyes számú pártvezetővel, de Bayer nem szokott olyasmit mondani, amivel nem értene egyet Orbán Viktor. Fecseg a felszín, hallgat a mély, írja a költő, és csak találgatni lehet, hogy mi készül a mélyben.

Vannak persze apró jelei, hogy milyen változtatásokra készül a kormány, de még csak apróságok kerültek terítékre. Belengettek egy új kultúrafinanszírozási törvényt, amit az utolsó pillanatban átírtak majdnem fogyaszthatóvá, a köztévé felbontotta a tudósítói szerződéseket azokkal a városokkal, ahol ellenzéki többség lett, illetve ellenzéki polgármestert választottak, átírták a TB-törvényt, hogy azok, akik nem fizetnek, ne is kaphassanak semmilyen orvosi ellátást, és Bakondi György, a migránsveszély Jolly Jokere, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója azzal rémisztgeti az embereket, hogy a határon megint ott vannak a migráns hordák. Egyébként Bakondi úr minden olyan csatornán feltűnik, és előadja magánszámát, ahol Orbán-befolyás van, az adott médiában. Így megyünk neki az ünnepeknek, jól szeparálva, és jó hangulatban. Boldog karácsonyt mindenkinek!

Neuman Gábor jegyzete a Hetes Stúdió 2019. december 14-i adásában hangzott el.