„Klubrádió
Hetes Stúdió

Az MSZP-től a Fidesz új hecckampányáig

19/09/2020 11:53

| Szerző: Hardy Mihály/Klubrádió

Tisztújítás a szocialistáknál. Hol az értelmiség? Mi a baja a Fidesznek a pszichológusokkal? Mi várható Belaruszban? Ez volt a Hetes stúdióban.

2020. szeptember 19. Hetes Stúdió (2020. szeptember 19., szombat 15:00)
103:53
00:00
Műsorvezetők: Lampé Ágnes, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter

A tartalomból röviden:

-Vajon sikerül-e a múltat végképp eltörölni vagy éppen ez a múlt temeti végleg maga alá a magyar szocialistákat? Elemzés az MSZP tisztújításáról és mindarról, ami kialakult körülötte.

-Szebb magyar jövőt! – Vajon mik lesznek Magyarország kulcsfontosságú problémái; egyáltalán, milyen legyen az ország mondjuk 2030-ra? Összefoghatnak-e a legkülönbözőbb területek társadalomtudósai a fejlődés és az egyensúly megteremtése érdekében?

-A bűnbakképzés szeptemberben is zavartalanul folytatódik. Vajon mi állhat a pszichológusok elleni új, kormánypárti hecckampány hátterében? Akarnak beszélni róla!

-Mi lesz Minszkben? Manőverek vagy megoldások felé halad Belarusz?

Az adásunk második órájában megvitattuk a hét legfontosabb eseményeit, hallhatták Kocsis Györgyit a HVG-től, Kósa Andrást a Népszava újságíróját és természetesen telefonon csatlakozott hozzánk Bolgár György is. 

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. 

Hetes stúdió 
2020.09.19. 15:00
Műsorvezető: Hardy Mihály