„Klubrádió
Klubdélelőtt

Átmeneti ember

28/08/2020 17:38

| Szerző: Klubrádió

Can Togay János filmrendező, Sándor Anna, a fesztiválra készülő Spinoza-ház igazgatója, Korényi Zsófia pszichológus, Pungor András Amerikában élő mérnök, valamint Simai Mihály Széchenyi-díjas közgazdász professzor volt a műsor vendége. 

2020. augusztus 29. Klubdélelőtt (2020. augusztus 29., szombat 09:00)
158:53
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa

Can Togay János, filmrendező, forgatókönyvíró, költő, színész, kulturális diplomata, egyetemi tanár. Egyszóval átmeneti ember.

 
Can Togay János 
Forrás: YouTube
 

 

Sándor Anna, a Spinoza-ház igazgatója – nemsokára kezdődik a 18. Zsidó Spinoza Fesztivál. Reménykedünk, csak merjük remélni, hogy tényleg kezdődhet.

Kultúra - Fehér Rózsa díj
 
Sándor Anna
 MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
 

 

Korényi Zsófia pszichológus – 12 éven át volt élsportoló, majd külföldön töltött két esztendőt, dolgozott multinál, pedagógiai szakszolgálatnál, iskolában, pszichiátrián, elítéltekkel, függőkkel... Most nem az idősebbek kapuzárási, inkább a fiatalok kapunyitási pánikjáról kérdezte Kun Zsuzsa műsorvezető.

 
Korényi Zsófia
Forrás: Facebook
 

 

Dr. Pungor András Amerikában élő villamosmérnök, kutató, egykor Miskolcon a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítvány Nanotechnológiai Intézetének igazgatója volt. Munkatársaival a jövőért száll síkra. Ezt a jövő úgy tűnik a tengerentúlon van számára.

Dr. Simai Mihály Széchenyi-díjas közgazdász professzor, az MTA Világgazdasági Kutatóintézetének egykori igazgatója, aki az ENSZ Egyetem Világgazdaság-fejlesztési Intézetét is vezette. A professzor a világgazdaság, azon belül a szerkezeti rendszerek átalakulásának neves kutatója. Születésnapján köszöntöttük, idén töltötte be a 90. évét.

ENSZ-konferencia Budapesten
 
Simai Mihály 
MTI Fotó: Bruzák Noémi
 
Klubdélelőtt
2020. augusztus 29., szombat 09.00
műsorvezető: Kun Zsuzsa