„Klubrádió
Esti gyors

A jövő és az ifjúság – Szénási Sándor jegyzete

16/04/2019 18:01

| Szerző: Szénási Sándor/Klubrádió

A muszlim áradat újfent történő megállítása lenne tehát a Hunyadi János-program célja – ilyen még nincs, mi találtuk ki, de bevezetése csak idő kérdése – a veszély pedig akkora, hogy nemcsak kiskamaszoknak, de óvodásoknak is el kell már menni. Gondolatok a Kanizsa című lap legutóbbi száma után, amelyben géppisztollyal pózoltattak egy gyereket.

2019. április 16. Esti gyors-részlet - Szénási Sándor jegyzete (2019.04.16.)
02:25
00:00
Az Index egyik újságírója kezébe vette a Kanizsa nevű lokálpatrióta hetilapot, és azt látta, hogy a címoldalon géppisztollyal, belül meg géppuskával és aknavetővel gyerekek pózolnak katonai egyenruhában. Záborszky Ede azt írja, hogy ezzel önmagában nem lenne baja, kiskorában ő is imádta a fegyvereket, szívesen kiállt volna egy PKM-el a kezében, dehát itt nem céltalan militarizmusról van szó, hanem egy tökéletes időzítésről.

 
 A Kanizsa című újság 2019. április 12-ei számának címlapja Fotó: Index

Valami évfordulója van a törökellenes háborúknak, amelyeknek még ma sem lehet vége, az 1669-es karlócai béke csak porhintés lehetett, hiszen a megemlékezésen Cseresnyés Péter államtitkár arról világosította fel közönségét, hogy most is veszély fenyegeti a keresztény kultúrát. Ezt pedig egy gyerek is tudja, a címoldal gyereke biztosan, azt mondja a kép felirata:" Védem a keresztény magyar hazát."

A fiú kiskamasz, dehát ilyenkor mindenkinek el kell menni. Az 1848-as csaták egyik hőse egy tizennégy éves fiú volt, Koroknay Dániel, akiből főágyús lett, és nagyon hamar halott, az első világháborúban negyedmillió kiskorú katona harcolt és pusztult, a legfiatalabb, nyolcéves Momcilo Gavric is, aki családja kiirtása után csatlakozott a szerb hadsereghez, a második háborúban a Berlint védő németek között 12 évesek is voltak, és akkor a magyar leventékről nem is szóltunk, akiknek a Vörös Hadsereget kellett volna feltartóztatniuk, a következményekről tudhat, aki akar.

A muszlim áradat újfent történő megállítása lenne tehát a Hunyadi János-program célja ( ilyen még nincs, mi találtuk ki, de bevezetése csak idő kérdése) a veszély pedig akkora, hogy nemcsak kiskamaszoknak, de óvodásoknak is el kell már menni. Sárbogárdon az Ágyat az anyáknak mozgalom alapítójának, Orosvári Zsoltnak hároméves kislánya kapott egy nénitől brosúrát a migránsveszélyről. A hároméves igyekezett rávilágítani a tényekre, ám a néni nem fogadta el azt az átlátszó kifogást, hogy egy ovis még nem tud olvasni.

A hazáért tudjon. A kereszténység védelméért meg pláne vegye át a fegyvert, amit egy bácsi hoz neki és a barátnőinek hamarosan. Könnyített gépágyú lesz, imádni fogják.

Szénási Sándor jegyzete a 2019. április 2-i Esti gyorsban hangzott el.