„Klubrádió
Megbeszéljük...

A feljelentőnek kellett vallomást tennie

15/03/2019 09:50

| Szerző: Klubrádió

A kormányzati plakátkampány miatt tett feljelentést Szél Bernadett. A Gyorskocsi utcában faggatták, mintha ő lenne a gyanúsított.

2019. március 14. Megbeszéljük - részlet 19.03.14.
16:05
00:00

Feljelentést tett a Brüsszel-ellenes kormányzati plakátkampány miatt Szél Bernadett független országgyűlési képviselő. Erre beidézték a rendőrségre, vallomást kellett tennie a Gyorskocsi utcában, több mint két órán át faggatták. A képviselő szerint egy félelemkeltő akcióról volt szó, de ez nem vezet célra. Nem áll le a kormány bírálatával.

Megbeszéljük című műsorunkban arról is kérdezte őt Bolgár György, hogy mi várható a mai ellenzéki tüntetésen. Szél Bernadett annyit mondott, hogy lesz meglepetés is, de természetesen nem árulta el, hogy mi. Megjegyezte, hogy a rabszolgatörvény óta látszik egyfajta mozdulás, az ellenzéki pártok teljesen egymásra vannak utalva. Messziről indultak és nehéz helyzetben vannak, hisz megpróbálják pénzügyileg ellehetetleníteni a pártokat.

A független képviselő egyelőre nem akar csatlakozni egyetlen párthoz sem, viszont a legaktívabb emberekkel szívesen dolgozik együtt.

Az interjút a fenti „lejátszás” ikonra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: 168 óra.hu.