„Klubrádió
Hosszabbítás

A család a sportban is család?

7/03/2021 19:01

| Szerző: Klubrádió

Gulácsi Péter és Tiger Woods voltak a legutóbbi Hosszabbítás szereplői, már ami a témákat illeti, akikről Farkasvölgyi Gábor, Rév Dániel és Mártha Bence beszélgettek.

2021. március 02. Hosszabbítás (2021. március 02., kedd 15:00)
45:04
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor Szerkesztők: Árva Brigitta
Nagyon ritkán fordul elő manapság Magyarországon az, hogy egy élsportoló egy társadalmi kérdésben a kormány álláspontjával szembemenve álljon ki a véleménye mellett. Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó válogatott kapusa megtette ezt az "A család az család" kampány részeként, Facebook-posztjára pedig gyűlölködő kommentek százai érkeztek reakcióként. Arról, hogy a futballközeg hogyan működik, mennyire hasonlítható a magyar helyzet az olaszhoz és, hogy miként szülhet gyűlöletet az, ha valaki az elfogadásra szólítja fel követőit, Mártha Bencével beszélgettünk.

A műsor második felében Tiger Woodsról, minden idők talán legjobb golfozójáról lesz szó, aki a múlt héten súlyos autóbalesetet szenvedett, és könnyen elképzelhető, hogy a pályafutása is véget ért komplex lábsérülései miatt. Woodsnak a golfban és az egyetemes sportban betöltött szerepéről beszélget a két műsorvezető, Farkasvölgyi Gábor és Rév Dániel.

Hosszabbítás
2021. március 2. kedd 15:00
Műsorvezetők: Farkasvölgyi Gábor és Rév Dániel
Szerkesztő: Árva Brigitta